(+355)674055500     info@myticket.al

Goc Tirone nga Artjola Toska – 28 Shkurt 2023


Një mbrëmje e mrekullueshme me një nga zërat më të bukur dhe më të mëdhenj të muzikës popullore, Artjola Toska e cila performoi live për më shumë se 2 orë në recitalin e saj “Goc’ Tirone” në Pallatin e Kongreseve më 28 shkurt 2023. Duke i dhuruar kështu Tiranës së saj të dashur një koncert recital ku u mblodhën dhe kërcyen nën tingujt e muzikës popullore të gjithë dashamirësit e këngëve të Shqipërisë së mesme. Biletat për këtë event u shitën nga MyTicket.al.