(+355)674055500     info@myticket.al

Balet Ne Akull


Balet ne Akull brenda salles se Pallatit te Kongreseve duke e shnderruar per here te pare te ekzistences se saj ne nje piste te shndritshme akulli. Trupa Shteterore e Shen Petersburgut performoi sonte, me rreth pesedhjete balerine profesioniste dhe fitues çmimesh te Konkurseve Boterore dhe Evropiane të Patinazhit dhe Lojrave Olimpike kane qene nder vite pjese e Baletit ne Akull te Shen Petersburg-ut. Baleti ne Akull solli nje performance te jashtezakonshme me nje nderthurje zhaneresh, ku baleti klasik ishte baza e kesaj shfaqje, me koreografi te ndertuar mbi kompozimin e Pyotr Ilyich Tchaikovsky, por patinazhi dhe akrobacite mbi akull ishin magjia e mbremjes. Biletat për këtë event u shitën ekskluzivisht nga www.myticket.al