(+355)674055500     info@myticket.al

Olen Cesari Show


Më në fund pas 3 vitesh që na kishte munguar në skenë, rikthehet violinisti virtuoz Olen Cesari në dy netë magjike në Tiranë në datat 5 dhe 6 Maj 2022. Shumë të ftuar special dhe Laser Show, mahnitën publikun në Pallatin e Kongreseve në dy koncerte madhështore. Biletat për këtë event u shitën eksluzivisht nga MyTicket.al.