(+355)674055500
info@myticket.al
Please note that the Dolphin and Georgia ships carry only passengers. So if you are travelling with a car, motorbike or bicycle make sure to select Rena S ship in your departure and arrival trip.
Informacion rreth itinerarit dhe orareve te zgjedhura


nisja:
e pazgjedhur
ora: e pazgjedhur

kthimi:
e pazgjedhur
ora: e pazgjedhur
STEP 1. Përzgjidhni itinerarin dhe datat e udhëtimit tuaj
itinerari
drejtimi / nisja


data e nisjes
data e kthimit

*femije

Mund te zgjidhni bileten e tipit 'FEMIJE' per cdo femije te moshes 4 deri ne 12 vjec.

**bebe

Mund te zgjidhni bileten e tipit 'FOSHNJE' per cdo bebe nga 0 deri ne 3 vjec.