(+355)674055500
info@myticket.al

Koncerte

Shfaqje satirike e perbere nga 6 skece dhe 12 kenge shoqeruese per to! Qellimi eshte te prekurit te dukurive te zakonshme dhe te perditshme te shoqerise shqiptare dhe te krijuarit te nje musical ku qellimi kryesor eshte te dhenit te mesazheve te ndryshme nepermjet humorit dhe muzikes. Bileta kushton 500 leke te reja. Per cdo informacion te metejshem, kontaktoni ne numrin: 067 40 555 00