(+355)674055500
info@myticket.al


LP (Laura Pergolizzi) është një këngëtare/kantautore e famshme dhe e suksesshme e muzikës pop, e njohur masivisht për këngën "Lost On You".
Në vitin 2012 ajo publikoi albumin e saj debutues "Into The Wild" dhe në vitin 2015 pati një tjetër zbulim me albumin "Lost On You" me këngën e vetëtitulluar, që ende është një hit në mbarë botën dhe këngën "Muddy Waters".

Adresa e eventit: Pallati i Kongreseve, Tirane , Tiranë

Kontakte Myticket.al:

Na kontaktoni për çdo informacion ne:

Adresa: Rruga "Ismail Qemali", 32/1, Tiranë, Shqipëri
Telefon: +355674055500
Email: info@myticket.al