(+355)674055500     info@myticket.al


Shkodra Tennis Club - Plani i Rezervimit

Adresa: Rruga e Hurmave, Shtoj i Vjeter, Shkoder

Shkodra Tennis Club u themelua ne qytetin e Shkodres, ne vitin 1984 me emrin “Vllaznia” dhe nga viti 1994 mban emrin “Shkodra Tennis Club”. Ne vitin 2000 Shkodra Tennis Club behet pjese e Albanian Tennis Federation (ATF). Ne vitin 2013 per te rritur interesin e lojtareve te rinj, klubi puneson trajnere nderkombetare duke rritur keshtu nivelin e performances dhe teknikes se anetareve te klubit. Gjate gjithe ketyre viteve Shkodra Tennis Club ka marre pjese ne shume evente kombetare dhe nderkombetare duke fituar çmime te ndryshme. Ne vitin 2021 Shkodra Tennis Club krijoi nje hapesire fantastike per te gjithe Profesionistet, Amatoret dhe per te gjithe ato persona qe duan te mesojne lojen e Tenis-it.

Zgjidhni datën dhe kohën e përshtatshme për hapësirën tuaj

C1 Clay Court / Sun, 21-Jul-2024

08:00 08:30 09:00 09:30 10:00
10:30 11:00 11:30 12:00 12:30
13:00 13:30 14:00 14:30 15:00
15:30 16:00 16:30 17:00 17:30
18:00 18:30 19:00 19:30 20:00
20:30 21:00 21:30 22:00

C2 Clay Court / Sun, 21-Jul-2024

08:00 08:30 09:00 09:30 10:00
10:30 11:00 11:30 12:00 12:30
13:00 13:30 14:00 14:30 15:00
15:30 16:00 16:30 17:00 17:30
18:00 18:30 19:00 19:30 20:00
20:30 21:00 21:30 22:00

H2 Hard Court / Sun, 21-Jul-2024

08:00 08:30 09:00 09:30 10:00
10:30 11:00 11:30 12:00 12:30
13:00 13:30 14:00 14:30 15:00
15:30 16:00 16:30 17:00 17:30
18:00 18:30 19:00 19:30 20:00
20:30 21:00 21:30 22:00

H3 Hard Court / Sun, 21-Jul-2024

08:00 08:30 09:00 09:30 10:00
10:30 11:00 11:30 12:00 12:30
13:00 13:30 14:00 14:30 15:00
15:30 16:00 16:30 17:00 17:30
18:00 18:30 19:00 19:30 20:00
20:30 21:00 21:30 22:00

H4 Hard Court / Sun, 21-Jul-2024

08:00 08:30 09:00 09:30 10:00
10:30 11:00 11:30 12:00 12:30
13:00 13:30 14:00 14:30 15:00
15:30 16:00 16:30 17:00 17:30
18:00 18:30 19:00 19:30 20:00
20:30 21:00 21:30 22:00

H5 Hard Court / Sun, 21-Jul-2024

08:00 08:30 09:00 09:30 10:00
10:30 11:00 11:30 12:00 12:30
13:00 13:30 14:00 14:30 15:00
15:30 16:00 16:30 17:00 17:30
18:00 18:30 19:00 19:30 20:00
20:30 21:00 21:30 22:00

H6 Hard Court / Sun, 21-Jul-2024

08:00 08:30 09:00 09:30 10:00
10:30 11:00 11:30 12:00 12:30
13:00 13:30 14:00 14:30 15:00
15:30 16:00 16:30 17:00 17:30
18:00 18:30 19:00 19:30 20:00
20:30 21:00 21:30 22:00