(+355)674055500     info@myticket.al

Bunk'Art

BILETA ONLINE

Çmimi i biletës është 8 Euro (përfshirë TVSH)

Bli Bileta Online


Rreth Aktivitetit / Bunk'Art

Tour-i virtual i Bunk’Art 1 dhe Bunk’Art 2 së bashku për t’ju lejuar të udhëtoni përmes njërës prej periudhave më të rëndësishme të historisë shqiptare. Dy rrugëtime me cilësi të lartë 360, të pajisura me përmbjatje multimediale të cilat thellëojnë ngjarje shpeshherë akoma të panjohura dhe e bëjnë lundrimin tuaj gjithnjë më interesant.
Kënaquni vizitat virtuale, ndiqni menu-në ose shigjetat udhëzuese për të zgjedhur se ku të ndaleni dhe rishikoni historinë sa herë të doni. Udhëtimet munt të shikohen gjithashtu me syzet VR të gjenerates së fundit si Quest 2 , HTC Vive dhe Cardboard.

Duke blerë këtë paketë, ju mund të keni gjithmonë me vete dhe të shikoni në çdo kohë:

  • Vizitën virtuale në Bunk’Art (1939-1990)
  • Vizitën virtuale në Bunk’Art 2 (1912-1991)

Një mënyrë e shkëlqyer për të eksploruar plotësisht në 360 fazat e rëndësishme historike të theksuara nga projekti i muzeut Bunk’Art për qëllime educative ose personale. Një total prej mbi 2000 përmbjatjesh të thelluara (audio, video, tekste, foto) dhe një udhëtim i përgjithshëm, i shoqëruar nga një asistent virtual, i cili përshkon mes rreth 3000 metrave katrorë dhe një përvojë tetëdhjetë vjeçare shqiptare.

Turneu është i disponueshëm vetëm online, nuk kërkon dhe nuk përfshin një vizitë fizikisht në vend.

E disponueshme në 3 gjuhë, anglisht, shqip dhe italisht