(+355)674055500
info@myticket.al

EVENTET E KALUARA


Ballo Vjeneze - 21 prill 2018


Balloja Vjeneze në Tiranë u organizua me rastin e Vitit Kulturor Shqipëri-Austri 2018 dhe pati në qendër kulturën Austriake dhe miqësinë Austriako-Shqiptare, si dhe kontributin në kauzën e YWCA në betejën kundër kancerit të gjirit në Shqipëri.

Biletat u shitën ekskluzivisht nga www.myticket.al


Koncerti Nostalgjia - Kastriot Tusha


Ky koncert u zhvillua në sallën e katedrales Ortodokse në 14 Prill.

Me pjesëmarrjen speciale te artisteve: Manjola Nallbani, Vikena Kamenica etj.

Myticket.al ishte partner në shitjen e biletave për këtë koncert.


Rikthimi i dallëndysheve


Koncerti "Rikthimi i Dallendysheve" erdhi nën kujdesin e DigitAlb për të gjithë artdashësit.
Ky koncert u zhvillua në Pallatin e Kongreseve në 13 Mars.

Me pjesëmarrjen e 6 balerinëve dhe partnereve të tyre: Bledi Bejleri, Edi Blloshmi, Dorian Grori, Hektor Budlla, Rezart Stafa & Leart Duraku.

Myticket.al ishte partner ekskluziv në shitjen e biletave për këtë koncert.


Koncerti Vienna salutes Tirana


Koncerti i mrekullueshëm Vienna salutes Tirana u mbajt në sallën e Pallatit të Kongreseve në datën 15 shkurt 2018, ora 19:00.
Në këtë koncert morën pjesë emra të mëdhenj të muzikës, si: Inva Mula, Ramon Vargas, Thomas Tatzl, Gunter haumer, Vikena Kamenica, Genc Tukici etj.

Myticket.al ishte partner ekskluziv në shitjen e biletave për këtë koncert.
Biletat u shiten online, në www.myticket.al.


Koncert bamirësie "Ende ka jetë "


Koncerti i bamirësisë "Ende ka jetë " u zhvillua në sallën e Katedrales ortodokse në datën 31 janar 2018, ora 19:00.
Myticket.al ishte partner ekskluziv në shitjen e biletave për këtë koncert.

Biletat u shiten online, në www.myticket.al.
Të ardhurat nga ky koncert shkuan për viktimat e trafikimit dhe dhunës.


Konferenca " Rruga drejt suksesit " nga Vasil Naçi


Konferenca "Rruga drejt suksesit "nga Vasil Naçi u zhvillua në ambjentet e pallatit të Kongreseve në datën 9 Nëntor.

Myticket.al ishte partner në shitjen e biletave për këtë konferencë.


Baleti "Trait D'Union" nga Angelin Preljocaj


Baleti "Un trait D'Union & Creation" u vu në skenë më 4 tetor 2017 nga koreografi Angelin Preljocaj. Ky event u zhvillua në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.

www.myticket.al ishte partner ekskluziv për shitjen e biletave në të 3 kanalet e shitjes: online, sportel dhe në agjencitë Western Union - Union Net. Biletat u verifikuan gjatë hyrjes përmes elementit të sigurisë, barkodit unik.


Koncerti i violinistit Shkëlzen Doli në Tiranë


Ne daten 23 shtator 2017 u zhvillua koncerti i violinistit Shkëlzen Doli në Tiranë, në sheshin Skëndërbej. Partner ekskluziv për shitjen e biletave ishte www.myticket.al. Shitja u realizua në të 3 kanalet e shitjes: online, sportel dhe në agjencitë Western Union - Union Net. Biletat u verifikuan gjatë hyrjes përmes elementit të sigurisë, barkodit unik.


Dj Solomun ne Tirane


Më 8 shtator 2017 u zhvillua koncerti i dj. Solomun në Tiranë, në sheshin pranë Akademisë së Arteve. Partner për shitjen e biletave ishte dhe myticket.al. Shitja u realizua në të 3 kanalet e shitjes: online, sportel dhe në agjencitë Western Union - Union Net. Biletat u verifikuan gjatë hyrjes përmes elementit të sigurisë, barkodit unik.


Miss Universe Albania


Konkursi i bukurisë "Miss Universe Albania 2017" u zhvillua në datën 29 qershor në Pallatin e Kongreseve. Partner ekskluziv për shitjen e biletave ishte myticket.al. Shitja u realizua në të 3 kanalet e shitjes: online, sportel dhe në agjencitë Western Union - Union Net. Biletat u verifikuan gjatë hyrjes përmes elementit të sigurisë, barkodit unik.


Opera "Flauti Magjik" nga TKOBAP


Teatri i Operas, Baletit dhe Ansamblit popullor solli në datat 15,16 dhe 17 maj operan "Flauti Magjik".
Ky event u zhvillua në sallën e Akademisë së Arteve.

Myticket.al ishte partner ekskluziv në shitjen e biletave për këtë event.
Shitja u realizua në të 3 kanalet e shitjes: online, sportel dhe në agjencitë Western Union - Union Net.


Grand gala de la Zarzuela nga TKOBAP


Në datën 6 maj u zhvillua koncerti simfonik "Grand gala de la Zarzuela".
Ky koncert simfonik u zhvillua në Qendrën Kulturore pranë Katedrales Orthodhokse në Tiranë.

Myticket.al ishte partner ekskluziv në shitjen e biletave të këtij koncerti përmes 3 kanaleve të shitjes: Online, sportel dhe në agjencitë Western Union - Union Net. Biletat kishin elementin e sigurisë barkod unik, i cili u verifikua gjatë hyrjes.


Koncerti i violinistit Olen Cesari në Tiranë


Një pjesë e biletave për koncertin e violinistit Olen Cesari, i cili u mbajt në Pallatin e Kongreseve, u shitën online nëpërmjet platformës myticket.al.


Premiera "Liqeni i Mjelmave" në TKOBAP


Baleti "Liqeni i Mjelmave" nga trupa e TKOBAP u zhvillua në datat 14, 15 dhe 16 prill në pallatin e Kongreseve.


Myticket.al ishte partner ekskluziv për shitjen e biletave të këtij eventi në të tre kanalet e shitjes: online, sportel dhe agjencitë Western Union - Union Net. Biletat ishin të pajisura me elementin e sigurisë barkod unik që verifikohej gjatë hyrjes.


Miss globe 2016


Të gjitha biletat dhe ftesat për Miss Globe 2016 u dizenjuan dhe shitën nga myticket.al. Blerësit online patën mundësinë të zgjidhnin vendin ku dëshironin në sallë gjatë blerjes.

Të gjitha biletat përmbanin elementin e sigurisë barcode unik që verifikohej gjatë hyrjes në shfaqje.


Festivali i 55-të i këngës në RTSH


Biletat për Festivalin e 55-të të Këngës në RTSH, i mbajtur në datat 22,23 dhe 24 Dhjetor 2016 u shitën ekskluzivisht nga myticket.al online, në sportel dhe në të gjithë agjencitë Western Union në Shqipëri.
Blerësit online patën mundësinë të zgjidhnin vendin ku dëshironin në sallë gjatë blerjes.

Të gjitha biletat përmbanin elementin e sigurisë barcode unik që verifikohej gjatë hyrjes në koncert.

Ansambli filarmonik i Vjenës


Biletat për koncertin e Shkëlzen Doli dhe Ansamblit Filharmonik të Vjenës, i mbajtur në datën 02.01.2017 në Pallatin e Kongreseve u shitën brenda një kohe rekord në sportel dhe platformën myticket.al

Biletat kishin një dizenjim të vecantë dhe përmbanin disa elemente sigurie.