(+355)674055500     info@myticket.al
 

Bileta Eventesh

Adorions Palace

duke filluar nga 50 euro

Amfiteatri i Tiranes prane Liqenit Artificial
26/09/2020
18:30

duke filluar nga 2500 lekë

Bileta për sitet e trashëgimisë kulturore

Njoftim

Lejohen vizitat në sitet kulturore. është e detyrueshme që vizitorët të jenë të pajisur me masa mbrojtëse ndaj covid-19.
Deri më datë 30 shtator e diela e cdo muaji është hyrje e lirë në të gjitha sitet e Trashëgimisë Kulturore.

Orari i vizitave:
Kalatë dhe Parqet 9:00 - 18:00;
Muzeu Ikonografik Onufri 9:00 - 18:00
Parku i Butrintit 9:00 - 19:00
Muzetë 9:00 - 19:00;


Blogu i eventeve

Njihuni me eventet e shkuara apo të reja

Biletat online për Sitet e Trashëgimisë Kulturore


Kalaja e Shkodrës (Rozafa) është një prej kështjellave më të rëndësishme të Shqipërisë dhe objekti kryesor turistik në qytetin e Shkodrës.

Lexo me shume