(+355)674055500     info@myticket.al

Kulla Veneciane

Lexo përshkrimin e aktivitetit

Kategoritë dhe çmimet e biletave online

500,00 lek (Biletë individi - General Admission KVD - Lek 500)
400,00 lek (Biletë Grupi +12 - Group Ticket +12 KVD - Lek 400)

Bli Bileta Online


Kategoritë dhe çmimet e biletave në sportel*

• Biletë për vizitorë vendas dhe të huaj 600 lekë
• Biletë grup +12 500 lekë
• Biletë për invalidë dhe pensioniste 300 lekë
• Biletë për student/nxënës 180 lekë
Oraret e vizitueshmërise: E hënë: mbyllur
E martë - E shtunë: 09:00-16:00
E diel: 09:00-14:00

*Biletaria në sportel, nuk menaxhohet nga Myticket.al

Rreth Aktivitetit / Kulla Veneciane

Kulla Veneciane është një nga ndërtimet më interesante mbrojtëse të Durrësit. Është ndërtuar në shekullin XV mbi kullën bizantine dhe kjo ndërtesë ka qenë pjese e mureve që rrethonin qytetin e Durrësit.