(+355)674055500
info@myticket.al
FOTO E VENDIT

8 Fusha te standarteve nderkombetare: 6 fusha Hard Court dhe 2 fusha Clay Court te mbuluara. Hapesira te ndryshme si Palester, Dyqan te produkteve te tenisit, Bar & Restaurant, Parking, Dhome studimi per femijet, Salle mbledhjesh etj.
H1 Hard Court


Vendndodhja


700 LEK

Per cdo loje qe zhvillohet me drita do te aplikohet nje tarife 200 leke per ore.

Forma e Rezervimit