(+355)674055500
info@myticket.al
FOTO E EVENTIT
AGJENCITE UNIONNET-WESTERN UNION
Shkoder

Bli bileta online


Sanfest rikthehet në edicionin e tij të katërt, në datat 1-2 Qershor 2024 si një eksperiencë unike e gjithçkaje që mund të ofrojë një festival. Përveç muzikës, në Edicionin e Katërt të Sanfest do të kemi mundësine e argëtimit nëpërmjet sporteve ujore, yoga, gaming zones, creative zones etj.
Pjesë e artistëve të këtij viti janë 11 DJ dhe 4 Banda Muzikore si: Dren Abazi and Band, Alban Nimani (ALL IN BAND), Ron Gjura Band dhe Peter Pan Quartet. Grupeve muzikore ju bashkohen dhe Dj’s si: All Shadows, Secret 47, Hektor Jubani, MR Cool, Amer Doux, Bani D, Chris V, Lab Sadiku dhe Amor Del Rey.
Ju ftojmë në Rrjoll, Velipojë në datat 1 dhe 2 Qershor.


Zgjidhni numrin e biletave që dëshironi të blini: