(+355)674055500     info@myticket.al

Bli online bileta për Parku Kombëtar i Butrintit

Lutemi të zgjidhni sasinë e biletave që dëshironi të blini dhe shkruani të dhënat tuaja të kontaktit për të marrë biletat.

Tipi i biletës Sasia e biletave Çmimi për biletë Total
Biletë individuale - General Admission
Biletë individuale - General Admission - Lek 800
x 800 lek = 0 lek
Biletë Grupi +12 - Group Ticket +12
Biletë Grupi +12 - Group Ticket +12 - Lek 700
x 700 lek = 0 lek
Biletë Grupi +50 - Group Ticket +50
Biletë Grupi +50 - Group Ticket +50 - Lek 600
x 600 lek = 0 lek

Të dhënat e kontaktit të klientit

Vetem nese jeni bizness, plotesoni te dhenat me poshte*:

* Jeni të lutur të shkruani të dhëna të sakta në formën e kontaktit. Ky informacion do të përdoret për të dërguar biletat tuaja.


Shënim: Në lidhje me shërbimet e përpunimit të pagesave aplikohet një komision bankar, i pagueshëm nga blerësi i biletës online, mbi çmimin e biletës sitit, prej: pagesat me kartë 4.8%, për transferta bankare 1.2% dhe pagesa me Paypal 4.7% + 30 cent.
Për pagesa me transferta bankare, biletat ju vijnë në email brenda 2-3 ditësh pune, pasi verifikohet pagesa nga departamenti i finances.